Ready2Change

Voor Ready2change ontwikkelde Databeez een B2C Webshop, ge├źntegreerd e-learning platform en modern webdesign

Het platform voor jouw gezonde leefstijl. Voeding, beweging en mindset. 

Sinds begin 2022 levert ready2change.nl online advies en begeleiding bij een gezonde leefstijl. Wat in 2014 offline begon met AdemaVitaal, is in de afgelopen jaren doorgegroeid naar Ready2change.nl

Oprichters Arjen Adema en Evelien Adema klopten aan bij Databeez met de vraag of wij ze konden begeleiden bij de ontwikkeling van een nieuwe webshop. Gaande weg bleek deze vraag kleiner dan de daadwerkelijke wens, Databeez werd verantwoordelijk voor de migratie van de oude website naar ready2change.nl, ontwierp een webdesign en ontwikkelde een e-learning platform. Hierbij is alle content gemigreerd en hebben we samen met Seoboost ervoor gezorgd dat ook eerder doorgevoerde SEO optimalisatie niet verloren zijn gegaan.

Nieuwe webshop


Het plan was er: een nieuwe webshop voor ready2change.nl. Gericht op mobile first, conversie en gebruikersgemak.

E-learing


Met het oog op de groeiende vraag naar online cursussen en begeleiding was Ready2change.nl opzoek de mogelijkheid om de ontwikkelde webshop te voorzien van trainingen. Databeez implementeerde een e-learning module, waarbij afnemers stapsgewijs begeleiding krijgen door middel van videos en persoonlijk contact met een begeleider.

Ga naar ready2change.nl

Nieuwe webshop o.b.v. Bagisto

Tijdens de inventarisatie van het project is gekozen voor een webshop o.b.v. Bagisto, dit door de standaard aanwezige uitgebreide functionaliteiten & overzichtelijk beheer dashboard. Bagisto is een open source e-commerce platform gebaseerd op Laravel, wat op zijn beurt weer is gebaseerd op de programmeertaal PHP.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak

Neem contact op of bel direct 0513 79 40 32