Webapplicatie ontwikkeling

Terug

Webapplicatie laten ontwikkelen

Je wilt dat bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter en gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Maar standaard webapplicaties sluiten niet goed aan bij je wensen. Of sterker nog: er is nog geen applicatie die kan doen wat jij wilt. Dat is vervelend, want het zorgt voor frustratie bij je medewerkers of klanten. Een maatwerk webapplicatie laten maken is in dat geval een goede oplossing om die frustratie weg te nemen en er efficiëntie en gemak voor terug te geven.

WAT IS EEN WEBAPP?

WEBSITE VS. WEBAPP
Een webapplicatie (webapp) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Bij een webapplicatie kun je als gebruiker gegevens aanmaken, wijzigen en verwijderen. Het is dus anders dan een website, waar een gebruiker in principe alleen maar informatie tot zich kan nemen en een reactie of gegevens kan achterlaten. Het voordeel van een webapp is dat je als gebruiker niets hoeft te downloaden, maar de ‘app’ via een browser kan gebruiken. Voorbeelden van webapps zijn Facebook, Microsoft 365 Word Online of Google Maps. Maar denk ook aan webapps voor jouw eigen (MKB) bedrijf, zoals webapps voor bedrijfsbeheer (ERP) en klantbeheer (CRM) of een ingebouwde agendamodule op jouw website.

MAATWERK WEBAPP LATEN ONTWIKKELEN

CUSTOM EN STANDAARD WEBAPPS
Bij Internetbureau Databeez in Heerenveen ontwikkelen wij standaard webapps en webapplicaties op maat. Bij een standaard webapplicatie kun je denken aan een kant-en-klaar boekhoudsysteem of agendaplanner. Deze webapps kun je op licentie bij ons afnemen. Maatwerk webapplicaties kunnen volledig worden gebouwd op basis van de eisen van jouw organisatie, bijvoorbeeld bij complexe wensen waar nog geen standaardoplossing voor is. Hier kun je voor kiezen als het gaat om een innovatief product dat nog niet op de markt is.

Webapplicatie laten maken?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres, neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!