Maatwerk software

Terug

Maatwerk software

Geen organisatie is hetzelfde. En dus komen standaard softwareoplossingen vaak tekort. Althans, wanneer je je klanten graag optimaal bedient. Daarom bieden wij online intuïtieve bedrijfssoftware toegesneden op de behoefte van je klant. Denk aan applicaties voor projectmanagement, financieel, productie, onderwijs, logistiek, marketing of onderzoek. Zorgeloze software die je organisatie, applicatie of website versoepelt en stroomlijnt. En allemaal online. Efficiënter kan niet.

Slimme applicaties

Het onnodig dubbel invoeren van gegevens of het niet samenwerken van applicaties hindert een optimale gebruikerservaring. Je bent op zoek naar een slimme applicatie die past bij de professionaliteit van jou en je bedrijf en de verwachtingen die je als gebruiker hebt. Databeez helpt je daarbij. Wij bouwen goede applicaties die je kosten besparen, efficiënt zijn en heerlijk werken. Wil jij software laten maken? Maak een afspraak en wij vertellen je graag hoe wij dat aanpakken.

Wat we voor je kunnen doen

Optimaal resultaat door optimale communicatie. Dat is ons motto. Databeez kruipt in je hoofd, doet slimme suggesties, verkent alternatieven en vraagt je het hemd van het lijf. Want alleen dán komt er een product uit dat op alle niveaus scoort. Bovendien werken wij zo gestructureerd en transparant mogelijk. Zo weet jij altijd wát we doen, waaróm we dat zo doen en waar jij staat in het proces. En dat geeft overzicht en rust.

Hoe gaan wij te werk

1. Inventarisatie

In de eerste fase gaan we uitgebreid met je in gesprek om alle ideeën, wensen en eisen door te nemen. We bespreken de omvang van het project, het budget en de beoogde gebruikerservaring. We denken kritisch met je mee over een mogelijke oplossingsrichting.

2. Voorstel en offerte

Aan de hand van het gesprek gaan wij aan de slag met de uitwerking van het projectplan, een functioneel plan en user design. We beschrijven gedetailleerd hoe wij denken dat de software jou kan helpen bij het behalen van je doelen. Uiteraard nemen we in het projectplan ook een offerte op zodat je direct een beeld krijgt van de te verwachten kosten.

3. Ontwikkeling

Na jouw goedkeuring gaat ons team aan de slag met het ontwikkelen. Onze developers kiezen op basis van jouw doel de meest passende techniek. De voorlopige versie wordt aan je gepresenteerd en waar nodig bijgesteld. Zo bereiken we samen het beste eindresultaat. We houden van heldere communicatie en een intensieve samenwerking!

4. Support en onderhoud

Na de implementatie geven wij een training zodat elke gebruiker op de hoogte is van de werking en mogelijkheden van de software. Uiteraard leveren we ook onderhoud en support zodat de software altijd up-to-date blijft. Heb je nieuwe of aanvullende wensen? Ook dat kunnen we snel voor je oppakken!

Opzoek naar maatwerk software?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres, neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!